Vacatures

/Vacatures
Vacatures 2018-06-08T12:31:06+00:00

Ben jij de Mechanical Engineer die leuke en interessante stoom ketel projecten wil oppakken voor onze klanten en voor onze eigen brander installaties. Wil jij jouw opgedane kennis volledig gebruiken in het vakgebied? Kan jij ons helpen naar verdere perfectie met onze Inventor en Plant3D (2019) systemen?

Dan heten we je graag welkom bij Standard Fasel! Dé specialist op het gebied van ketel- en brandertechniek. Wij doen dit met ca. 80 betrokken medewerkers voornamelijk in Nederland en België vanuit onze vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Veendam en Hamont-Achel (B). Daarnaast zijn wij internationaal actief vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht en is dit ook jouw standplaats.

Als Mechanical Engineer ben je bezig met techniek in de mooiste vorm; het ontwerpen en toepassen van normen om complete werktuigbouwkundige installaties te bouwen. Je maakt 3D modellen, opstellingstekeningen en Isometrics, waarmee het ontwerp voor installatie wordt bepaald. Na het ontwerp wordt er een installatie gebouwd door jouw eigen collega’s, die alle ervaringen met jou delen omdat jij het technische geweten bent. Je neemt deel aan projectmatig gerelateerde meetings met de eindklant, met name in Nederland maar ook mogelijk in het buitenland. Je bent resultaatgericht en vindt het leuk om het gehele traject van specifieke fase tot en met het ‘bestel gereed melden’ uit te voeren.

Wat zoeken wij:

Kennis van werktuigbouw op HBO werk- en denkniveau, Inventor en Plant3D hebben voor jou geen geheimen. Kennis van proces (petrochemische-) techniek of brander installaties heeft een absolute pré. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal.  VCA en rijbewijs zijn gewenst.

Competenties die wij zoeken:

Goede communicatieve vaardigheden, commercieel inzicht, een creatieve geest en een gezonde dosis eigenwijsheid zijn voor een engineer van belang om in deze functie goed uit de voeten te kunnen. – Goede communicatieve vaardigheden – Creatief – Oplossingsgericht – Flexibel – Adviesvaardigheden – Diplomatiek.

Wat kun je van Standard Fasel verwachten?

Wij zijn een technisch hoogstaand bedrijf dat flexibel is, mooie producten maakt, veel vrijheid kent en denkt in mogelijkheden waarbij je dagelijks kan leren in een goede laagdrempelige sfeer. Natuurlijk willen wij investeren in onze toekomst en ontwikkeling, dus ook in jou als één van onze specialisten. Binnen Standard Fasel geven wij ruimte aan innovaties en onze ambitie om zo duurzaam mogelijke installaties te bouwen. Je begeeft je in een bijzonder en afwisselend werkveld.

Spreekt deze vacature je aan?

Reageer dan direct via hr@standardfasel.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jacco Smit (Manager Engineering) en voor informatie over de sollicitatieprocedure met onze HRM medewerkers via 030-2449211.

Talent is welkom bij Standard Fasel

Wij verwelkomen graag nieuw talent. Wilt u reageren op een actuele vacature of een open sollicitatie sturen? Mail dan naar hr@standardfasel.nl.