Standard Fasel in uitzending Doe Maar Duurzaam RTL7

/Standard Fasel in uitzending Doe Maar Duurzaam RTL7

Standard Fasel was zondag 6 september om 13.30 uur te zien in de tweede aflevering van het programma ‘Doe Maar Duurzaam!’ op RTL 7. Doe maar Duurzaam is een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche.

In de tweede aflevering van het tweede seizoen van Doe Maar Duurzaam wordt het thema energie belicht. In deze aflevering worden de verschillende aspecten van duurzaamheid en nieuwe innovaties behandeld die bijdragen aan een beter klimaat. Zo krijgt u tips om zo duurzaam mogelijk te produceren.

Standard Fasel belicht in deze uitzending de mogelijkheden om stoom- en warmteproductie te verduurzamen. Enerzijds adviseren wij onze relaties op het gebied van rendementsverbetering door de inzet van condensors en LUVO’s. Anderzijds adviseren wij over de inzet van duurzame brandstoffen zoals biogas en biodiesel op onze Standard Fasel TAS brander. Dit alles met het oog op de reductie van het gasverbruik en daarmee van de NOx en CO2 emissies van de ketel.

Bekijk de aflevering op YouTube of  op de website van RTL XL.

Veel kijkplezier!

Stoomketel Doe Maar Duurzaam

2017-12-02T11:11:44+00:00 10 oktober 2015|Tags: , , , , , |