Stoomketels

//Stoomketels
Stoomketels 2017-12-02T11:11:40+00:00

Standard Fasel is de aangewezen partij als het gaat om de fabricage, levering en inbedrijfstelling van cilindrische stoomketels. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een geheel nieuw te bouwen stoomketelinstallatie met de bijbehorende complete ketelhuisinrichting of om de vervanging van alleen de stoomketel of andere onderdelen.

Bewezen expertise

Standard Fasel heeft meer dan 1000 stoomketel installaties geleverd en in bedrijf gesteld zodat we met recht kunnen spreken over onze grote expertise op het gebied van stoomketelinstallaties.

Stoomketelinstallatie op maat

Standard Fasel is uitstekend in staat de optimale stoomketelinstallatie voor u te ontwerpen, fabriceren, installeren, en in bedrijf te stellen. De stoomketelinstallatie wordt geheel volgens uw wensen ontworpen en geïnstalleerd. In dit proces ondersteund Standard Fasel u bij het maken van de juiste keuzes om zo tot een optimale prijs-kwaliteitsverhouding te komen. Nieuwe stoomketelhuizen kunnen wij optimaal inrichten en bestaande stoomketelhuizen kunnen we optimaliseren.

Brede range stoomketels

Standard Fasel biedt u een stoomketel range: vanaf 250 kg/h tot 50 ton/h. Het stoomketel programma van Standard Fasel is verdeeld in verschillende segmenten, op basis van uw specifieke stoomketel wensen.

Stoomketels VKK Standard Kessel

Voor capaciteit van 2,5 ton/h tot 60 ton/h

VKK Standard Kessel

Voor capaciteiten boven de 2,5 ton/h heeft Standard Fasel een standaard en een tailor made programma op basis van VKK Standardkessel.

Bezoek de website van VKK Standardkessel

Met de ondersteuning van de betrouwbare stoomketels kan Standard Fasel voor elk budget een gepaste stoomketel oplossing realiseren.

De stoomketels kunnen desgewenst uitgevoerd worden met economisers, rookgas condensors en diverse soorten en type branders. Standard Fasel is uw partner voor het maken van de juiste keuze. Lees meer over Standard Fasel of neem contact met ons op.